SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Het beroep schoonheidsspecialiste is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat is niet vreemd, want de vraag naar persoonlijke verzorging wordt steeds groter. Er is geen bepaalde groep aan te wijzen die naar de schoonheidsspecialiste gaat, menigeen zou niet meer zonder kunnen.

WAT DOET EEN SCHOONHEIDSSPECIALISTE?
Velen worden zelfstandig ondernemer met een praktijk aan huis of een huurpand in het centrum van een stad. Ook zijn specialistes werkzaam bij wellness centra, hotels, opleidingsinstituten, parfumeriezaken, cosmeticahuizen, kapsalons, etc.

Een schoonheidsspecialiste werkt op verschillende gebieden waaronder de verzorging van de huid van lichaam en gelaat, het adviseren over lichaamshouding, leefwijze, voeding en uiterlijke verzorging, de verzorging van het gelaat in decoratieve zin, het bedrijfsmatig voeren van een praktijk, commercieel handelen en alle aspecten die daarmee samenhangen.

MODELLEN
In het lesprogramma zijn veel praktijklessen opgenomen, waarbij op een model wordt geoefend in de prachtige lokalen bij Esthetica. Hierdoor zie je in de opleiding al een grote diversiteit aan praktijksituaties die om een adequate behandeling vragen.

MOOI WERKPAKKET INCLUSIEF MARIA GALLAND
Esthetica is met trots de enige school in Nederland die het exclusieve en prachtige merk Maria Galland in het werkpakket heeft. Het Nederlandse merk John van G, bedrijfskleding en een compleet Clean & Easy harsapparaat maken er eveneens deel van uit.


ERKEND DIPLOMA
Het door de branche erkende diploma Schoonheidsspecialiste kun je behalen in één of twee schooljaren, waarbij je 4 of 2 dagdelen per week naar school gaat. Het volledige MBO-3 diploma is ook in deeltijd te behalen.

Jouw toekomst is bij Esthetica in goede handen!